Zity Business Campus – investește în propria locație și beneficiază de facilitățile celui mai inovativ business campus din Chișinău!

Este îmbucurător faptul că tot mai multe companii internaționale decid să intre pe piața din Republica Moldova, iar ca urmare, sfera de real estate se bucură de progres continuu. O dovadă în acest sens, reprezintă proiectul de succes ZTower High Tech & Business Center. Acesta face parte din complexul dezvoltat de compania Zorile SA., care continua procesul de regenerare cu un nou proiect Zity Business Campus – primul orașel de business din Republica Moldova.

Zity Business Campus – un proiect vizionar și curajos

Zity Business Campus va fi un proiect multifuncțional, care se va realiza prin întinerirea vechilor clădiri industriale precum și crearea de noi repere, menite să crească valoarea zonei de business campus. Zity Business Campus reprezintă o suprafață de 17 000 mp și cuprinde 4 clădiri:

 • ZTower High Tech & Business Center și ZityOffice – un complex de birouri de clasa A sau B, cu planificări individuale parcare disponibilă și sisteme tehnice performante. Aici își au sediul companii, grupuri profesioniste și entități blue chip din domeniul IT și consultanță în afaceri etc.
 • Proiect F  și Proiect G  –  însumează împreună peste 2500 mp în proces de conversie în spațiu de birouri

Facilități în Zity Business Campus

 • Amplasare comodă – e unul din beneficiile majore ale locației, deoarece are acces la o rețea excelentă de transport local din diverse zone ale orașului/periferii (3 linii de troleibuz, 4 linii de microbuze) și va avea conexiune directă cu viitoarea centură a Chișinăului. Așadar, angajații companiei se vor deplasa rapid, iar realizarea transportului de mărfuri se va realiza fără obstacole.
 • Parcare supravegheată 24/7

Spații de relaxare și team building outdoor care urmează să fie construite de către Zorile SA și parcul Alunelul la 3 minute distanță (un parc complet renovat în 2021)

 • Shopping și divertisment în două centre comerciale (ZityMall și Centrul Național de Încălțăminte Zorile)
 • Farmacie și 2 instituții bancare în complex; supermarket în apropiere
 • Spălătorie auto prezentă în complex salvează timpul locatarilor
 • Echipă 24/7 prezentă la serviciu de pază și tehnic pentru a asigura protecția și buna funcționare în campus
 • Vedere panoramică spre râuleț și o zonă rezidențială nouă în process de construcție, unde chiar angajații tăi pot locui și beneficia de toate avantajele

Vino în Zity Business Campus și primește un parteneriat strategic de durată

Ai dori să-ți aduci compania în cel mai vibrant Business Campus din Chișinău?

Tot ce trebuie să faci e să investești echivalentul chiriei sediului pentru 5 ani și să-ți construiești propriul sediu în proiectul inovativ Zity Business Campus. Personalizează una din clădirile F și/sau G și beneficiază de facilitățile din campus. Echipa Zorile SA a estimat costurile pentru lucrările de renovare la cca 600 000 euro. În tot acest proiect de renovare, vei avea parte de un parteneriat puternic, expertiză și suport din partea dezvoltatorului. De asemenea, Zorile SA se angajează să reamenajeze zona verde și parcarea din campus.

      Avantajele construirii propriului sediu

 • Vei putea personaliza designul și stilul sediului, în armonie cu valorile companiei tale
 • Ai posibilitatea să gestionezi direct costurile de renovare și dotările tehnice necesare companiei
 • Compania ta va avea cel mai bun sediu, ajustat necesităților
 • În următorii 5 ani, vei uita de povara căutării spațiului pentru chirie

Zity Business Campus – locul în care afacerile își doresc să fie

Mută-ți compania în Zity Business Campus și fiecare zi la serviciu va deveni o plăcere. Sună echipa de dezvoltatori Zorile SA la +373 69 92 70 37 sau solicită o întrevedere la adresa de email info@ztower.md pentru mai multe detalii.