ZityOffice este un complex de oficii dezvoltat de compania Zorile S.A. și se află în inima sectorului Buiucani. Acesta găzduiește companii, grupuri profesioniste și entități blue chip din domeniul IT, agricultură și consultanță în afaceri etc.

ZityOffice dispune de o suprafață totală închiriabilă de 14 000 mp de spații interioare și stradale în chirie, încadrându-se în clasa Fair B+. Zi de zi, oferim locatarilor noștri o mulțime de facilități care fac timpul la birou să fie mai plăcut. Birourile variază de la suprafețe de 18 mp la 2500 m2 (pe nivel), închirierea spațiilor pentru birouri pe mai multe nivele fiind absolut posibilă. Locatarii au posibilitatea să implementeze proiecte personalizate de design, deoarece spațiile pe care le oferim sunt practic lipsite de coloane, iar înălțimea tavanelor poate ajunge până la 3,5 m înălțime.

Accesul în clădire este restricționat și are loc prin cateva zone de recepție, în acest mod evitându-se aglomerarea. În incinta complexului cu spații birouri de închiriat asigurăm servicii impecabile de pază, parcare, mentenanță și supraveghere video 24/7 pentru maximum confort.

Aveți nevoie de un birou de închiriat pentru afacerea dvs? Vă propunem spațiu în Zity Business Campus. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați + 373 69 92 70 37 sau să ne expediați o cerere de ofertă pe adresa de email la info@ztower.md.

Cere oferta pentru spațiu de birou!

    Sus