ZityOffice

Este un complex de oficii deținut de compania Zorile S.A., care are la bază fondatori americani. Datorită unui proces continuu de conversie și renovare, complexul s-a transformat într-un centru de oficii de clasa B+ cu o suprafață de 14 000 m2, care găzduiește zeci de companii din domeniul IT și consultanță, financiar și agricol.

Complexul de oficii ZityOffice este constituit din patru blocuri cu planificări individuale parcare disponibilă și sisteme tehnice performante. Aici își au sediul companii, grupuri profesioniste și entități blue chip din domeniul IT și consultanță în afaceri etc.

Cel mai nou proiect al companiei Zorile S.A este Zity Business Campus. Acesta va fi un proiect multifuncțional, care se va realiza prin întinerirea vechilor clădiri industriale precum și crearea de noi repere, menite să crească valoarea zonei de business campus.

Suprafață totală închiriabilă

14 000 m²

Suprafață închiriabilă pe nivel

1400 m²

Clasa birouri

Fair B+

De ce să alegi centru de oficii ZityOffice:

 • Birouri de 18m2 - 2600m2
  Oficii de tip open-space pentru diverse necesități. Suprafețe de cca 2600m2 pe etaj.
 • Servicii disponibile 24/7
  Serviciu de suport tehnic și de pază disponibil 24/7. Serviciu de mentenață. Recepție.
 • Dotări tehnice
  Ascensor marfar și generator de rezervă. Depozite. Climatizare și contorizare separată.
 • Parcare securizată
  Peste 200 locuri de parcare supravegheată și cu acces limitat. Locuri de parcare disponibile în zonă.

ZityOffice
partenerul tău de încredere!

Alege cea mai bună locație pentru echipa ta și bucurați-vă de o mulțime de beneficii. Alegeți cu încredere oficiile din business centru ZityOffice. Așteptăm cererea dvs la adresa info@ztower.md sau ne găsiți la numărul de telefon + 373 69927037. Să știți că un business de succes depinde exclusiv de echilibrul și starea de bine a angajaților!

Sus